Fazole s jehněčím

Fazole tentokrát na arabský způsob.


3.598x
35 min

Postup přípravy

Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 minut. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí vodou, sloupneme a rozčtvrtíme.

Jehněčí maso pokrájíme na kostky. Cibuli s česnekem oloupeme, drobně posekáme a osmahneme na rozpálenám oleji. Přidáme kmín, jehněčí a dál smažíme. Opláchnutou rozmarýnu oklepeme, otrháme lístečky a přidáme k masu.

Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole a 10 minut dusíme. Nakonec podle chuti opepříme a osolíme.

Podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole s jehněčím

Zpět na recept