Vaření.czReceptyDušené hovězí na česneku

Dušené hovězí na česneku

Klasická úprava hovězího se špenátem a bramborovými knedlíky.


4.688x
120 min
11×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
olej
sůl
1 kscibule
400 ghovězí zadní

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a dáme do hrnce do rozpáleného oleje. Tři stroužky česneku nakrájíme na plátky, přidáme k cibuli a krátce osmažíme. Přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme, osolíme a podlijeme vodou. Hrnec přiklopíme a hovězí na česneku dusíme asi hodinu a půl. Pokud je třeba, podlijeme další vodou. Když je maso měkké, prolisujeme k němu zbývající stroužky česneku a ještě krátce povaříme. Dušené hovězí na česneku podáváme nejlépe se špenátem a bramborovými knedlíky.
user-icon

autor Becky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené hovězí na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena