Dušené hovězí na česneku

Klasická úprava hovězího se špenátem a bramborovými knedlíky.


4.688x
120 min
11×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a dáme do hrnce do rozpáleného oleje. Tři stroužky česneku nakrájíme na plátky, přidáme k cibuli a krátce osmažíme.

Přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme, osolíme a podlijeme vodou. Hrnec přiklopíme a hovězí na česneku dusíme asi hodinu a půl. Pokud je třeba, podlijeme další vodou. Když je maso měkké, prolisujeme k němu zbývající stroužky česneku a ještě krátce povaříme.

Dušené hovězí na česneku podáváme nejlépe se špenátem a bramborovými knedlíky.
user-icon

autor Becky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené hovězí na česneku

Zpět na recept