Hovězí na česneku a pepři

Finančně náročný recept. Můžete však použít jiný druh masa.Pokud si však chcete pochutnat, rozhodně jej zkuste. Jestliže váš žaludek nemá rád česnek nebo pepř, rychle na tento recept zapomeňte.


3.1191x
35 min

Postup přípravy

Rýži dáme vařit jako obvykle nebo podle návodu. Můžeme přidat koření nebo bylinky.

Svíčkovou omyjeme, odblaníme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a buď jej prolisujeme nebo jej nakrájíme na drobno. Kuličky pepře rozdrtíme.



Rozehřejeme si hlubokou pánev nebo wok, přidáme do ní olej. Až je olej rozehřátý, přidáme do něj česnek a pepř a restujeme, dokud česnek nezezlátne.
Pánev rozehřejeme na maximum, přidáme maso a za stálého promíchávání je restujeme zhruba 5 - 7 minut, dokud maso nepustí šťávu a nemá správnou barvu.



Směs podáváme s rýží.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí na česneku a pepři

Zpět na recept