Drůbeží játra na smetaně

Výborný recept na úpravu jater. Toto jídlo může zachutnat i těm, kteří játra nemají rádi.


4.413x
25 min
3×

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření (paprika, česnek, sůl, pepř). Podlijeme vodou, přidáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

Hotová drůbeží játra na smetaně podáváme s opečeným bramborem, rýží, nebo topinkou.
user-icon

autor beruska148


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží játra na smetaně

Zpět na recept