Drůbeží játra Monte Negro

Recept na měkká drůbeží játra provoněná slaninou. Výborná kombinace, ke které se hodí brambory nebo rýže.


2.91708x
20 min
5×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 dlolej
1 kscibule
2 ksbobkový list
2 dlčervené víno
150 ganglická slanina
500 gdrůbeží játra

podle chuti

sůl
rozmarýn
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Játra očistíme a potřeme olejem.

V pánvi nebo hrnci vhodném to trouby rozehřejeme jen lžíci másla. Přidáme játra, osmahneme je a vsypeme cibuli s česnekem. Společně 5 minut restujeme. Pak přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky anglické slaniny a dáme asi na 5 minut zapéct do trouby rozehřáté na 220 °C.

Hotová měkká drůbeží játra Monte Negro vyjmeme z trouby, rozdělíme na předehřáté talíře a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží játra Monte Negro

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena