Dřevorubecký kastrůlek

V troubě pečená houbová "omeleta" s cibulí a slaninou.


3.01122x
60 min
2×

Postup přípravy

Brambory omyjeme a ve slupce je uvaříme do poloměkka. Pak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Mezitím si žampiony očistíme a nakrájíme. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na kostičky.

Na kastrolu rozpustíme máslo a žampiony s trochou kmínu podusíme doměkka. Přidáme cibuli, slaninu a promícháme. Obložíme plátky brambor, osolíme, opepříme a zamícháme.

Vejce si stranou rozšleháme a zalijeme jím připravenou směs.

Zapečeme v troubě asi 30 minut.

Před podáváním posypeme najemno posekanou pažitkou. Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dřevorubecký kastrůlek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena