Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou

Jednoduchá veganská varianta oblíbených italských těstovin.


4.36x
45 min
1×

Postup přípravy

Těstoviny: semolinovou mouku smícháme s trochou soli, olivovým olejem a vodou. Vypracujeme těsto a necháme půl hodiny odležet. Nakonec těsto vyválíme a nakrájíme na nudle, nebo uděláme za pomocí strojku na těstoviny. Těstoviny vaříme v osolené vroucí vodě cca 3 minuty.

Špenát: orestujeme cibulku, po chvilce přidáme nasekaný stroužek česneku, potom přidáme čerstvý nakrájený špenát, nebo zmražené lístky, které jsme si předem spařili horkou vodou a nechali je chvilku rozmrznout. Znovu restujeme a nakonec přidáme sůl, pepř a sójovou smetanu Alpro.

Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou je oblíbená veganská varianta italských těstovin.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí těstoviny tagliatelle se špenátem a sojovou smetanou

Zpět na recept