Domácí rybí hamburger

Snadný recept na domácí hamburgery se smaženým pangasem a pikantní majonézovou chilli omáčkou.


4.822x
45 min
2×

Ingredience

4 plátkyrajče
4 lístkysalát
500 gpangasius
4 kshamburgerové bulky

podle potřeby

olej
kečup
citronová šťáva

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

trojobal

2 ksvejce
hladká mouka
jemná strouhaná houska

omáčka

150 gmajonéza
2-3 kskyselá okurka
2-3 lžícesladká chilli omáčka

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme pikantní omáčku. Kyselé okurky nakrájíme na velmi jemné nudličky. Majonézu spojíme se sladkou chilli omáčkou, vmícháme okurky a necháme v chladu rozležet. Pangase omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky přibližně ve velikosti hamburgerů. Potom je zakapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v trojobalu. Obalovaného pangase smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova, necháme na papírové utěrce okapat a uchováme na teple. Hamburgerové housky rozkrojíme na půlky a krátce rozpečeme v horké troubě. Spodní polovinu hamburgeru potřeme kečupem, poklademe rajčetem, rybou a salátem. Nakonec přidáme pikantní chilli omáčku a přiklopíme druhou půlkou bulky. Domácí rybí hamburgery podáváme teplé ke svačině nebo večeři.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí rybí hamburger

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena