Domácí nakládaný hermelín

Recept na chutný hermelín po domácku.


4.427x
20 min
9×

Postup přípravy

Hermelíny podélně nakrájíme na poloviny a všechny vnitřní plochy silněji pomažeme utřeným česnekem se solí a paprikou a zase tyto půlky spolu spojíme (přitiskneme na sebe) a ještě rozkrojíme na půlky příčně.

Půlky upravených hermelínů naskládáme do sklenice spolu s bobkovými listy, novým kořením a pepřem (případně i hořčičným semínkem). Feferony nakrájíme na proužky, cibuli také na běžné kroužky a střídavě je také klademe do sklenice mezi hermelíny a na ně.

Nakládané hermelíny zalijeme olejem, uzavřeme víčkem a necháme v chladnu 5 - 7 dní stát.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí nakládaný hermelín

Zpět na recept