Domácí čokoláda

Čokoládičky odlévané do plastových formiček z adventního kalendáře, velmi dobře poslouží jako ozdoby na dort, pudink nebo zmrzlinu.


3.5274x
25 min
4×

Postup přípravy

Tuk rozpustíme, ale nesmí se vařit.

Přidáme ostatní suroviny a vymícháme dohladka.

Můžeme přidat sekané ořechy, pokrájené rozinky nebo strouhaný kokos.

Domácí čokoládu lijeme do malých formiček, necháme v chladu ztuhnout a vyklopíme. Hotové čokoládové tvary můžeme použít na zdobení cukroví, dortů, pudinků nebo jen tak na mlsání.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí čokoláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.