Dobrý kapr v těstíčku

Snadný recept na dobrou rybí specialitu. Kapr jednoduše obalený v pivním těstíčku a usmažený na oleji.


4.157x
20 min

Ingredience

4 kskapří filé

podle chuti

sůl
citronová šťáva

těstíčko

2 ksvejce
110 ghladká mouka
200 mlsvětlé pivo
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Porce kapra opláchneme, osušíme, pokapeme citronem a posolíme. Z piva, vajec, hladké mouky a mleté pálivé papriky umícháme těstíčko a rybí filety v něm obalíme. Porce kapra smažíme dozlatova na rozehřátém oleji. Osmažené kousky ukládáme na sací ubrousek. Dobrého kapra v těstíčku podáváme s brambory nebo s jinou přílohou, která nám chutná.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dobrý kapr v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena