Divoký kančí steak

Máte rádi zvěřinu? A máte možnost připravit si nezvyklé menu z divočáka? Vyzkoušejte recept na divoký kančí steak.


3.2167x
30 min

Postup přípravy

Maso dobře očistíme, pokrájíme na silnější plátky, posypeme pepřem a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Nezapomeneme přidat ještě čerstvý nebo sušený tymián a maso naložíme do olivového oleje. Naložené maso vydrží i delší dobu 3 - 4 dny, je pak více uleželé a provoněné kořením a má jemnější chuť. Rozehřejeme si olej ve vyšší pánvi, vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Pak maso otočíme a přikryjeme pokličkou. Asi po 5 minutách maso znovu otočíme, osolíme, potřeme česnekem, pokapeme chilli olejem a necháme ještě 5 - 10 minut pod pokličkou. Mezitím si fritujeme hranolky a připravíme si zeleninovou přílohu na talíři. Divoký kančí steak podáváme s ostrým kečupem, tatarskou omáčkou nebo s pikantní hořčicí.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Divoký kančí steak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena