Dezert Al Capone

Vynikající recept na dezert z kávy, smetany a vanilkových lusků.


3.039x
30 min

Postup přípravy

Vejce si rozklepneme. Oddělíme žloutky od bílků. Mléko, kávu a cukr svaříme. Z vanilkových lusků použijeme dřeň a přidáme k prohřátému kávovému mléku společně se žloutky, trochu prošleháme. Ke směsi přidáme nabobtnalou želatinu a vmícháme našlehanou smetanu. Doplníme likérem, nejlépe kávovým. V mističce si rozložíme kousky piškotů, pokapeme likérem. Na piškoty poklademe našlehanou kávovou pěnu a zdobíme kávovými zrnky. Dezert Al Capone podáváme řádně vychlazený.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dezert Al Capone

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena