Detvianska nátura

Masová pochoutka v bramborové placce.


3.931x
30 min
2×

Ingredience

50 mlolej
1 špetkasůl
100 gcibule
50 gžampióny
1 lžičkahořčice
1 lžičkakečup
vegeta
1 ksfeferonka
1 špetkapepř mletý
1 sklenkalečo (můžeme popř nahradit vlastní zeleninou- papriky, rajčata)
300 gvepřové maso (kýta)

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a ochutíme. Restujeme asi 4 minuty, přidáme kečup, hořčici, feferony podle chuti, lečo (papriku a rajče). necháme vařit asi 1 minutu. Jako přílohu podáváme vařené brambory, nebo směs balíme do bramborové placky, jako na fotografii.
user-icon

autor kimlo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Detvianska nátura

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena