Debrecínský guláš s knedlíkem

Lahodný guláš, který každá hospodyňka vaří trochu jinak.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Na cibulce podusíme nakrájené maso, přidáme červenou papriku, zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme.

Na slanině na vedlejší pánvi pak osmažíme na kolečka nakrájený párek a na kostičky nakrájené rajče, to vše vložíme do omáčky a opět povaříme (do změknutí masa). Omáčku dle potřeby dochutíme a zahustíme.

Debrecínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem (ideálně domácím).

Jak připravit dokonalý guláš?

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Debrecínský guláš s knedlíkem

Zpět na recept