Debrecínský guláš s knedlíkem

Lahodný guláš, který každá hospodyňka vaří trochu jinak.


0.00x
60 min

Ingredience

150 gslanina
3 lžíceolej
2 lžičkysůl
2 kscibule
2 lžícemouka
1 hrnečekvoda
3 ksrajče
1 špetkapepř
500 ghovězí maso
1 lžičkamletá sladká paprika
2 ksjemný párek

Postup přípravy

Na cibulce podusíme nakrájené maso, přidáme červenou papriku, zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme.

Na slanině na vedlejší pánvi pak osmažíme na kolečka nakrájený párek a na kostičky nakrájené rajče, to vše vložíme do omáčky a opět povaříme (do změknutí masa). Omáčku dle potřeby dochutíme a zahustíme.

Debrecínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem (ideálně domácím).

Jak připravit dokonalý guláš?

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Debrecínský guláš s knedlíkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.