Datlové bonbony

Datle obalované v marcipánu a čokoládě.


3.79x
45 min

Postup přípravy

Datle vypeckujeme a přichystáme si zakoupenou nebo podomácky vyrobenou mandlovou hmotu - marcipán. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.

Marcipán rozdělíme na dílky, ze kterých vyválíme malou placičku a datle do ni zabalíme, okraje zamáčkneme.

Datlové bonbony obalujeme v rozpuštěné čokoládě, můžeme použít bílou, mléčnou i hořkou čokoládovou polevu. Obalovat lze celé bonbony, máčet je do půlky či jinak zdobit podle libosti. Nakonec můžeme datle (před zatuhnutím polevy) posypat čokoládovým zdobením.

Datlové bonbony ukládáme do košíčků a skladujeme v chladné místnosti.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Datlové bonbony

Zpět na recept