Danielův hubník

Houby s mletým masem.


3.177x
45 min

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme najemno a v troše vody je podusíme do poloměkka. Houby necháme vychladit.

Mleté maso smícháme s vejci, kořením. Zapékací misku nebo pekáček vymažeme sádlem. Mleté maso smícháme s houbami a pak vše zalijeme asi 2dl houbového vývaru. Zapékáme ve vyhřáté troubě.

Hotový hubník ihned podáváme. Vhodnou přílohou je bramborová kaše.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Danielův hubník

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.