Ďábelský pangas

Filé připravené tentokrát pro milovníky ostřejších jídel.


4.422x
60 min
2×

Postup přípravy

Filé pangasius nakrájíme na kousky. Přidáme koření a sójovou omáčku, promícháme a necháme uležet. Jablka oloupeme a nakrájíme na čtverečky, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo.

Na hluboké pánvi opečeme dozlatova cibuli, přidáme naložené filé a rychle opečeme. Zalijeme fazolemi v chilli omáčce, nasypeme jablka, podle potřeby dosolíme, můžeme ještě přidat chilli nebo ďábelské koření a dusíme doměkka. Zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody.

Ďábelský pangas podáváme s chlebem a zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelský pangas

Zpět na recept