Ďábelské topinky

Recept na výborné rychlé občerstvení - vhodné k čaji i k vínu.


3.722x
30 min
1×

Postup přípravy

Plátky chleba opečeme na oleji nebo v toustovači a potřeme s česnekem. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Jitrnice zbavíme střívek, rozdrobíme a na pánvi prohřejeme s trochou vody. Přidáme kečup, chilli omáčku, česnek, pepř, vegetu nebo sůl. Ďábelskou směs necháme minutku provařit. Horkou ji mažeme na topinky a ihned zasypeme hustě strouhaným balkánským sýrem, může být i eidam.

Ďábelské topinky podáváme teplé, ale jsou výborné i vychladlé.
user-icon

autor EJA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelské topinky

Zpět na recept