Ďábelská pomazánka na toasty

Recept na pomazánku, kterou si lze připravit do zásoby. Je výborná na topinky i jako náplň do toastů.


4.223x
150 min

Postup přípravy

Vepřové maso uvaříme, necháme vychladnout a umeleme na masovém strojku.

Cibuli a česnek oloupeme, papriku, rajčata a feferonku očistíme. Všechny druhy zeleniny rozemeleme, labužníci si dají feferonku navíc.

Mleté maso smícháme se zeleninou, povaříme asi 30 minut, přidáme polovinu Deka, znovu 15 minut vaříme.

Ďábelskou pomazánku ochutíme mletým černým pepřem a plníme do sklenic. Sterilujeme 20 minut na 100 °C.
user-icon

autor Táňa21


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelská pomazánka na toasty

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.