Vaření.czReceptyCuketový bramborák pečený v troubě

Cuketový bramborák pečený v troubě

Bramborák bez dlouhého smažení. Je výborný, protože není vůbec nasáklý tukem.


4.4155x
45 min
33×

Ingredience

těsto

7 stroužkůčesnek
4 ksvejce
500 gbrambory
2 lžičkymajoránka
500 gcuketa
0.5 lžičkymletý pepř
6 lžichladká mouka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Česnek, brambory a cuketu oloupeme. Cuketu zbavíme středu, který obsahuje pecky. Česnek prolisujeme. Nastrouháme do mísy jak cuketu, tak brambory a vymačkáme přebytečnou puštěnou vodu. Do vymačkané hmoty přidáme zbývající ingredience. Vše podle chuti osolíme a propracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme bramborákovou hmotu a dáme do trouby. Cuketový bramborák pečeme při 185 °C asi 20 - 25 minut. Můžeme přidat nadrobno nakrájené uzené maso asi tak 250 - 300g. Cuketový bramborák pečený v troubě nakrájíme a můžeme podávat. Doplnit jej můžeme čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cuketový bramborák pečený v troubě

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena