Cuketový bramborák pečený v troubě

Bramborák bez dlouhého smažení. Je výborný, protože není vůbec nasáklý tukem.


4.4155x
45 min
33×

Postup přípravy

Česnek, brambory a cuketu oloupeme. Cuketu zbavíme středu, který obsahuje pecky. Česnek prolisujeme.

Nastrouháme do mísy jak cuketu, tak brambory a vymačkáme přebytečnou puštěnou vodu. Do vymačkané hmoty přidáme zbývající ingredience. Vše podle chuti osolíme a propracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme bramborákovou hmotu a dáme do trouby. Cuketový bramborák pečeme při 185 °C asi 20 - 25 minut. Můžeme přidat nadrobno nakrájené uzené maso asi tak 250 - 300g.

Cuketový bramborák pečený v troubě nakrájíme a můžeme podávat. Doplnit jej můžeme čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketový bramborák pečený v troubě

Zpět na recept