Cukeťáky

Výborné bramboráky z cukety, které u nás ani nestíhám smažit.


4.682x
0
25×

Postup přípravy

Větší cuketu oloupeme, vydlabeme semínka a nastrouháme polovinu na jemném struhadle a polovinu na hrubém struhadle. Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, vymačkáme a slijeme z nich škrobovou vodu. Salám a sýr nastrouháme na jemném struhadle, utřeme česnek se solí.

V míse smícháme těsto na cukeťáky - cuketu, brambory, salám, sýr, česnek, přidáme vejce, mléko a zahustíme moukou. Ochutíme majoránkou, pepřem a osolíme.

Na rozpáleném oleji smažíme cukeťáky stejně jako bramboráky.

Cukeťáky podáváme se sterilovaným zelím nebo zelným salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cukeťáky

Zpět na recept