Čokoládový nepečený dezert

Recept na rychlou sladkost bez pečení.


4.421x
45 min
1×

Postup přípravy

Nejprve připravíme korpus. Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Piškoty (sušenky) rozmixujeme, přidáme měkké máslo, čokoládu a ještě jednou mixujeme.

Směs dáme do formy a dobře prsty přitlačíme. Dáme do mrazáku na 30 minut.
Necháme rozpustit čokoládu.

Krém: Philadelphii našleháme s třtinovým cukrem, krupicovým cukrem, mlékem a vanilkou, šleháme 2 minuty s největší rychlostí. Přidáme čokoládu a šleháme další 2 minuty.

Piškotový korpus vytáhneme z mrazáku a vyplníme sýrovou směsí, dáme do lednice a necháme do ztuhnutí.

Čokoládový nepečený dezert podáváme se šlehačkou, můžeme ještě dozdobit.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládový nepečený dezert

Zpět na recept