Čokoládové toasty

Teplý dezert nejen pro mlsné dětské jazýčky.


3.0356x
35 min

Postup přípravy

Tmavou čokoládu nalámeme na kousky a rozehřejeme v mléce v rendlíku. Rozehřátou čokoládu necháme chvíli vychladnout.

V míse mezitím rozšleháme vejce a postupně do něj vešleháme rozehřátou čokoládu s mlékem. Dále nahřejeme malinový rosol a případně do něj přidáme rum.

Z toastového chleba okrájíme kůrky. Chléb pak nakrájíme na trojúhelníčky, namočíme do čokoládové směsi a opečeme na másle nebo oleji z obou stran.

Skořici smícháme s cukrem a vzniklou směsí posypeme toasty. Nakonec přelijeme toasty trochou rozehřátého rosolu, ozdobíme šlehačkou a ještě teplé podáváme.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čokoládové toasty

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena