Čokoládové toasty

Teplý dezert nejen pro mlsné dětské jazýčky.


3.0356x
35 min

Postup přípravy

Tmavou čokoládu nalámeme na kousky a rozehřejeme v mléce v rendlíku. Rozehřátou čokoládu necháme chvíli vychladnout.


V míse mezitím rozšleháme vejce a postupně do něj vešleháme rozehřátou čokoládu s mlékem. Dále nahřejeme malinový rosol a případně do něj přidáme rum.


Z toastového chleba okrájíme kůrky. Chléb pak nakrájíme na trojúhelníčky, namočíme do čokoládové směsi a opečeme na másle nebo oleji z obou stran.


Skořici smícháme s cukrem a vzniklou směsí posypeme toasty. Nakonec přelijeme toasty trochou rozehřátého rosolu, ozdobíme šlehačkou a ještě teplé podáváme.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládové toasty

Zpět na recept