Recept na jemnou čokoládovou bábovku.
300 g | hladká mouka |
120 ml | olej |
1 špetka | sůl |
3 ks | vejce L |
100 g | čokoláda na vaření |
3 lžíce | kakao |
150 g | cukr krupice |
130 ml | mandlové mléko |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
1 balíček | vanilkový cukr |
na ozdobu | |
---|---|
čokoládová poleva |
Vejce našleháme do pěny s cukrem. Přidáme vanilkový cukr, olej, prosátou mouku a prášek do pečiva, mandlové mléko, kakao a rozpuštěnou čokoládu.
Z ingrediencí vyšleháme vláčné těsto, které nalijeme do dobře vymazané a hrubou moukou vysypané formy na bábovku.
Čokoládovou bábovku pečeme na 170 °C a pečeme ještě asi 30 minut. Čokoládovou bábovku necháme vychladnout, vyklopíme, polijeme čokoládovou polevou, necháme zatuhnout a můžeme podávat.
Luxusní bábovka s kandovaným ovocem krok za krokem
Vyzkoušejte tuto úžasně voňavou bábovku. Při pečení provoní byt perníkovou vůní a při ochutnání překvapí kandovaným ovocem.
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena