Číňanova játra

Vepřová játra tak trochu na čínský způsob, podáváme s rýží a zdobíme petrželkou.


4.114x
35 min
5×

Ingredience

1 lžičkacukr
3 lžíceolej
200 gpórek
500 gvepřová játra
1 lžičkamaizena
špetkamletá pálivá paprika
0.5 lžíceworchestrová omáčka
2 lžícetekuté maggi

podle chuti

pepř mletý

zálivka

6 lžicvíno

na ozdobu

sekaná petrželka

příloha

vařená rýže

Postup přípravy

Játra nakrájíme na malé tenké plátky. Pórek nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme játra a opékáme je asi 5 minut,vidličkou je obracíme. Smícháme víno, magi, worchester, maizenu, cukr, pepř a nalijeme na játra a za stálého míchání necháme šťávu mírně zhoustnout. Podle chuti dosolíme. Servírujeme s rýží a posypeme sekanou petrželkou a pálivou paprikou.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Číňanova játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena