Čína z plecka

Zase jeden recept na čínu. Tentokrát z vepřového plecka.


4.326x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, přidáme oloupanou cibuli na kolečka. Takto připravené suroviny zalijeme sójovou omáčkou a olejem, necháme 1 hodinu uležet. Zatím si připravíme očištěnou zeleninu. Nakrájíme zelí na nudličky, papriku na proužky a pórek na kolečka. Na pánev dáme olej a na něm dusíme masovou směs doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a chvíli dusíme, až je zelenina měkká. Nakonec omáčku zahustíme vodou, do které jsme přidali 1 lžíci solamylu. Chvíli povaříme. Podáváme s hranolky nebo s rýží. Talíře s čínou z plecka ozdobíme čerstvou zeleninou.
user-icon

autor radulka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čína z plecka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena