Vaření.czReceptyVepřové nudličky na sterilované zelenině

Vepřové nudličky na sterilované zelenině

Recept na úpravu vepřového masa trochu jinak pro ty, kteří mají rádi změnu.


5.01x
60 min

Ingredience

1 kscibule
1 sklenicekečup
300 gvepřová kýta
1 sklenicekunovjanka
1 sklenicehrášek s karotkou

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř
sójová omáčka
mletá sladká paprika
worchesterová omáčka

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme pod studenou vodou, osušíme a nakrájíme na malé nudličky. Velkou sklenici kunovjanky a 1 malou sklenici hrášku s karotkou smícháme v sítu a scedíme vodu. Menší cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli osmahneme na oleji do zesklovatění, přidáme nakrájené maso a krátce podusíme doběla s občasným zamícháním. Ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou, sójovou a worchesterovou omáčkou. K masu přidáme menší sklenici kečupu (podle chuti), kečup může být ostrý i jemný. Směs krátce dusíme a občas promícháme. Připravenou zeleninu přidáme k masu a promícháme. Podle potřeby dodáme kečup a za občasného míchání dusíme, dokud nebude maso měkké. Vepřové nudličky na sterilované zelenině podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky. Recept můžeme případně obměnit, použít kuřecí maso a jiný druh nakládané zeleniny.
user-icon

autor Renka81

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové nudličky na sterilované zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena