Vepřové nudličky na sterilované zelenině

Recept na úpravu vepřového masa trochu jinak pro ty, kteří mají rádi změnu.


5.01x
60 min

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme pod studenou vodou, osušíme a nakrájíme na malé nudličky. Velkou sklenici kunovjanky a 1 malou sklenici hrášku s karotkou smícháme v sítu a scedíme vodu. Menší cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Cibuli osmahneme na oleji do zesklovatění, přidáme nakrájené maso a krátce podusíme doběla s občasným zamícháním. Ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou, sójovou a worchesterovou omáčkou. K masu přidáme menší sklenici kečupu (podle chuti), kečup může být ostrý i jemný. Směs krátce dusíme a občas promícháme. Připravenou zeleninu přidáme k masu a promícháme. Podle potřeby dodáme kečup a za občasného míchání dusíme, dokud nebude maso měkké.

Vepřové nudličky na sterilované zelenině podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky. Recept můžeme případně obměnit, použít kuřecí maso a jiný druh nakládané zeleniny.
user-icon

autor Renka81


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové nudličky na sterilované zelenině

Zpět na recept