Vaření.czReceptyCibulová polévka s hermelínem

Cibulová polévka s hermelínem

Polévka plná zdravé cibule s chutí vína, zdobená opečeným toastem s hermelínem.


4.112x
45 min
2×

Postup přípravy

Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Podlijeme vývarem i vínem, ochutíme solí, pepřem a kmínem a na středním plameni vaříme asi 20 minut. Hermelín nakrájíme na 8 plátků. Čtyři plátky bagety nebo veky obložíme po dvou plátcích hermelínu a v předehřáté troubě (250 °C) rychle zapečeme. Misky naplníme cibulovou polévkou a na povrch položíme plátek pečiva s hermelínem. Ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cibulová polévka s hermelínem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena