Neobvyklá kombinace, kterou můžeme podávat podle chuti i k hlavním jídlům.
Hodnocení
3.0
/ 5 (1612x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
1 lžíce
olej
sůl
40 g
máslo
tymián
100 g
rozinky
400 g
šalotka
1-2 ks
bobkový list
1 dl
bílé víno
mletý černý pepř
Postup přípravy
Šalotky nebo malé cibulky oloupeme.
Oloupané cibulky vložíme na rozehřáté máslo a olej a opečeme do žluta. Tuk potom slijeme. Přidáme rozinky, koření, víno a sůl pod pokličkou dusíme cibulky doměkka.
Cibulky a rozinky urovnáme na mísu stranou. Z omáčky vyjmeme koření, víno částečně odpaříme a nalijeme na cibulky.
Cibulky s rozinkami podáváme studené.