Cibulky s rozinkami

Neobvyklá kombinace, kterou můžeme podávat podle chuti i k hlavním jídlům.


3.01612x
20 min

Ingredience

1 lžíceolej
sůl
40 gmáslo
tymián
100 grozinky
400 gšalotka
1-2 ksbobkový list
1 dlbílé víno
mletý černý pepř

Postup přípravy

Šalotky nebo malé cibulky oloupeme.

Oloupané cibulky vložíme na rozehřáté máslo a olej a opečeme do žluta. Tuk potom slijeme. Přidáme rozinky, koření, víno a sůl pod pokličkou dusíme cibulky doměkka.

Cibulky a rozinky urovnáme na mísu stranou. Z omáčky vyjmeme koření, víno částečně odpaříme a nalijeme na cibulky.

Cibulky s rozinkami podáváme studené.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibulky s rozinkami

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.