Recept na marmeládu z červené cibule a vína. Cibuláda vydrží v lednici až 3 měsíce, její trvanlivost můžeme prodloužit sterilováním.
2-3 stroužky | česnek |
70 g | máslo |
2 lžíce | olivový olej |
450 ml | červené víno |
100 ml | červený vinný ocet |
100 g | hnědý cukr |
1 kg | červená cibule |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.3 lžičky | sušený tymián |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.