Chudý bramborák

Zbývá vám doma chleba, který vám už nechutná? Udělejte si bramboráčky.


3.213x
15 min
1×

Postup přípravy

Starší chlebík nakrájíme na kostky, nemusí být malé. Uvaříme si vodu, do které přidáme podravku. Vývarem zalijeme chleba.

Do hmoty přidáme vejce, koření na bramborák a prolisovaný česnek. Na česneku nešetříme. Můžeme přidat nakrájenou uzeninu, anglickou slaninu, ale nemusí být. Vše důkladně promícháme ve hmotu, aby se daly smažit malé bramboráčky.

Z chlebového těsta smažíme na rozehřáté pánvi s olejem malé bramboráčky. Smažíme je dozlatova.

Chudé bramboráky podáváme jako klasické bramboráky.
user-icon

autor lidu


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chudý bramborák

Zpět na recept