Chudý bramborák

Zbývá vám doma chleba, který vám už nechutná? Udělejte si bramboráčky.


3.213x
15 min
1×

Ingredience

2 lžícečesnek
2 ksvejce
6 plátkůchléb
2 lžícepodravka
4 dlvroucí voda
0.5 balíčkukoření na bramborák

Postup přípravy

Starší chlebík nakrájíme na kostky, nemusí být malé. Uvaříme si vodu, do které přidáme podravku. Vývarem zalijeme chleba. Do hmoty přidáme vejce, koření na bramborák a prolisovaný česnek. Na česneku nešetříme. Můžeme přidat nakrájenou uzeninu, anglickou slaninu, ale nemusí být. Vše důkladně promícháme ve hmotu, aby se daly smažit malé bramboráčky. Z chlebového těsta smažíme na rozehřáté pánvi s olejem malé bramboráčky. Smažíme je dozlatova. Chudé bramboráky podáváme jako klasické bramboráky.
user-icon

autor lidu

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chudý bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena