Chřestový pudink

Chřestový pudink se výborně hodí jako předkrm na slavnostní tabuli.


3.0123x
45 min

Postup přípravy

Chřest oloupeme a nakrájíme na kolečka. Šunku nakrájíme na tenké proužky. Máslo utřeme do pěny, vmícháme do něj mouku, šunku, vejce, sůl, pepř, chřest a tolik mléka, abychom měli řídké těsto. Zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vlijeme připravené těsto. Pudink vaříme v páře zakrytý poklicí hodinu a půl. Uvařený chřestový pudink vyklopíme, přelijeme rozpuštěným máslem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chřestový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena