Chřestový pudink

Chřestový pudink se výborně hodí jako předkrm na slavnostní tabuli.


3.0123x
45 min

Postup přípravy

Chřest oloupeme a nakrájíme na kolečka. Šunku nakrájíme na tenké proužky.

Máslo utřeme do pěny, vmícháme do něj mouku, šunku, vejce, sůl, pepř, chřest a tolik mléka, abychom měli řídké těsto.

Zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vlijeme připravené těsto.

Pudink vaříme v páře zakrytý poklicí hodinu a půl.

Uvařený chřestový pudink vyklopíme, přelijeme rozpuštěným máslem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chřestový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.