Chřest v bylinkové omáčce

Lehká a zdravá svačinka.


3.190x
20 min

Postup přípravy

Vejce si uvaříme natvrdo a poté je zchladíme.

Chřest oškrábeme a necháme spařit ve vroucí vodě.

Tatarskou omáčku promícháme s mlékem a bylinkami do husté omáčky, ochutíme citrónovou šťávou a zalijeme jí vychlazený chřest.

Nakonec ozdobíme vařeným jemně nasekaným vejcem.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chřest v bylinkové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena