Chlebodáky

Jak se zbavíte tvrdého chleba? Zkuste tento recept a ještě si uděláte dobrotu k vínu nebo pivu.


3.0680x
35 min

Postup přípravy

Tvrdý chléb namočíme do teplé vody a necháme chléb změknout. Potom chleba scedíme, rozmačkáme nadrobno dlaní, vložíme do misky. Přidáme vajíčko, sůl, pepř, česnek a majoránku podle chuti, 2 lžíce sladkého kečupu, tvrdý nastrouhaný sýr (není nutný )najemno nakrájený salám nebo(klobásek, slanina, špek). Zamícháme a přidáme hladkou mouku. Tvoříme placičky. Smažíme na rozpáleném oleji.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chlebodáky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena