Biskupský chlebíček s datlemi a jablečnými povidly
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
125 g | máslo |
2 lžičky | skořice |
200 g | rozinky |
3 lžičky | kypřicí prášek do pečiva |
60 g | cukr krupice |
200 g | datle |
360 g | polohrubá mouka |
200 g | lískové oříšky |
1 lžička | mletý (drcený) hřebíček |
1 sklenka | jablková povidla (350 g) |
na ozdobu | |
---|---|
cukr moučka | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena