Chlebíček s jahodami a čokoládou

Chutný domácí chlebíček z kousků čokolády a celých jahod.


4.724x
45 min
2×

Postup přípravy

Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh.

Mouku smícháme s nahrubo nastrouhanou nebo nalámanou čokoládou, kokosem i práškem do pečiva a směs opatrně vmícháme do sněhu. Nakonec pramínkem přimícháme rozpuštěné máslo. Pokud je těsto příliš řídké, přidáme lžíci kokosu.

Těsto nalijeme do dobře vymazané a vysypané formy na chlebíček a po celé délce ve středu formy naskládáme jahody, které mírně zatlačíme do těsta. Pečeme zvolna v předehřáté troubě na 175 °C do zezlátnutí.

Hotový chlebíček s jahodami a čokoládou necháme mírně vychladnout, potom ho vyklopíme. Ještě teplý chlebíček posypeme vanilkovým cukrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chlebíček s jahodami a čokoládou

Zpět na recept