Chleba z pekárny

Recept na jeden z nejjednodušších základních chlebů z domácí pekárny.


4.69x
160 min
1×

Postup přípravy

Svaříme si v kastrůlku 400 ml vody se 2 lžičkami drceného kmínu, 2 lžičkami soli,1/2 lžícemi octa a necháme vychladnout.

Takto dochucenou vodu dáme do pekárny, přidáme mouku, do jednoho rohu dáme cukr, nahoru do mouky uděláme důlek a přidáme kvasnice.

Pekárnu zapneme na program KLASIK a na chleba velikost 1 - tmavý.

30 minut před koncem pečení chleba potřeme osolenou vodou. Doba přípravy chleba v domácí pekárně je 3,5 hodiny.
user-icon

autor Zdenka :-)


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chleba z pekárny

Zpět na recept