Chilli fazole

Recept na pikantní fazole, které nedají moc práce a přesto jsou vynikající.


3.0102x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Fazole scedíme.

V hlubší pánvi nebo hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Přidáme mleté maso a za stálého míchání maso osmažíme dočervena. Lehce jej podlijeme vodou a povaříme. Přidáme fazole bez nálevu a vaříme asi 15 minut. Pak přilijeme malý ostrý kečup a okořeníme podle chuti chilli kořením, vegetou, pepřem či jiným kořením podle fantazie. Chilli fazole už jen krátce povaříme.

Chilli fazole podáváme nejlépe horké a přednostně s čerstvým chlebem.
user-icon

autor zdenda111


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chilli fazole

Zpět na recept