Chilli con carne s kuřecím masem

Netradiční chilli con carne s kuřecím masem, zakysanou smetanou a sýrem.


3.3154x
20 min
6×

Postup přípravy

Kuřecí stehenní řízky nebo jiné maso očistíme, omyjeme a osušíme. Pak je nakrájíme na malé kousky a naložíme do koření. Výběr koření je na vás. Marinované maso osmažíme na pánvi a uložíme do tepla.

Zatím si očistíme cibuli, česnek a chilli papričku. Vše nasekáme najemno. Sýr nastrouháme.

V pánvi po mase rozehřejeme olej a cibuli necháme zesklovatět. Pak vsypeme chilli papričku, kukuřici a fazole i s omáčkou. Směs okořeníme pepřem, kari kořením, a dochutíme sójovou omáčkou. Nakonec přidáme česnek. Na závěr přidáme rozdrcený česnek.

Servírujeme pikantní fazolovou směs ozdobenou kousky kuřecího masa. Chilli con carne s kuřecím masem zalijeme zakysanou smetanou a ozdobíme strouhaným sýrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chilli con carne s kuřecím masem

Zpět na recept