Recept na výborné chili con carne, které se stalo stálicí světové gastronomie, ale připravováno je na mnoho způsobů. Zkuste tedy chili con carne podle Richarda Nováka a určitě nebudete zklamáni.
5 stroužků | česnek |
1.5 l | vývar z kostí |
3 ks | chilli papričky |
2 ks | bobkový list |
0.25 lžičky | mletá skořice |
500 g | mleté hovězí maso |
2 lžičky | mletý kmín |
1 lžička | sušené oregano |
2 snítky | čerstvý tymián |
1 konzerva | sterilovaná kukuřice |
2 konzervy | rajský protlak |
2 ks | červená cibule |
3 lžíce | mletá sladká paprika |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
2 konzervy | konzervovaná rajčata |
4 konzervy | červené fazole v nálevu |
2 lžíce | sušená majoránka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
třtinový cukr |
autor Richard Novák
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.