Chalupářské chilli fazole

Rychlá večeře na chalupě.


3.712x
45 min

Postup přípravy

Maso opečeme nasucho asi 1 minutu z každé strany. Ryby na rozpáleném oleji, a odložíme stranou. Zeleninu očistíme a nasekáme.

Na pánvi rozpálíme olej. Přidáme cibuli a česnek a necháme orestovat. Přidáme fazole i s nálevem, chilli, rum, griotku, skořici a po 5 minutách lečo. Společně necháme prohřát. Po prohřátí vložíme maso, dusíme do měkka. Podle potřeby doléváme horkou vodu, aby se jídlo nepřipeklo.

Chalupářské chilli fazole závěrem ochutíme oreganem, zázvorem nebo jiným oblíbeným kořením. Necháme dojít. Rybí maso vkládáme asi na 5 minut před koncem a též necháme dojít.

Chalupářské chilli fazole podáváme teplé s čerstvým pečivem. Vegetariáni mohou vynechat maso nebo použít sójové.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chalupářské chilli fazole

Zpět na recept