Chalupářská játra

Recept na játra trochu jinak.


3.97x
60 min

Ingredience

1 lžíceolej
2 lžícemáslo
2 kscibule
1 lžičkakmín
1 kostkavývar z masoxu
1 lžícehladká mouka
600 gvepřová játra

podle chuti

sůl
worcestrová omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Do kastrolku dáme olej a máslo, necháme rozpustit a rozehřát. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Když cibule zesklovatí, přidáme nakrájená játra, okmínujeme a ze všech stran je orestujeme. Osmažená játra vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, uděláme jíšku, zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Ochutíme worcestrem, pepřem a solí. Chalupářská játra podáváme s bramborem nebo rýží.
user-icon

autor kvetina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chalupářská játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena