Česnekové rybí filé


2.9333x
45 min

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
sůl
citron
1 lžičkavegeta
4 lžícehladká mouka
olej na smažení
1 lžícemletá červená paprika
1 lstudená voda
600 gmražené rybí filé
mletý pepř černý

Postup přípravy

Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře. Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.


Hotový pokrm podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Česnekové rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.