2-3 stroužky | česnek |
sůl | |
citron | |
1 lžička | vegeta |
4 lžíce | hladká mouka |
olej na smažení | |
1 lžíce | mletá červená paprika |
1 l | studená voda |
600 g | mražené rybí filé |
mletý pepř černý |
Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře. Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
Hotový pokrm podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.