Česnekové rybí filé

Recept na rybí filé s chutí česneku. Obalené v těstíčku a smažené chutná zase trochu jinak.


2.9333x
45 min

Postup přípravy

Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře.

Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

Hotové česnekové rybí filé podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory, nám však nejlépe k rybímu filé chutná bramborová kaše. 

Kapr v hlavní roli: Klasické i méně známé recepty

Kapra v trojobalu a dozlatova osmaženého zná každý. Ale možností, jak tuto rybu chutně připravit, je vícero. Využijte období, kdy je český kapr k mání a vyzkoušejte nějakou novou úpravu, stojí to za to!

Kapr

Místo kapra losos? Zkuste ho v této zdravější úpravě - recept na pečeného lososa se zeleninou krok za krokem

Fotorecept krok za krokem na pečeného lososa s chutnou zeleninovou směsí. Šťavnaté rybí maso, řapíkatý celer, mrkev, hrášek, bylinky a kousek másla, tak málo stačí k vynikajícímu, třeba i vánočnímu, kpokrmu.

Místo

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Česnekové rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena