Červené papriky s hruškami

Tato mélange chutí je vhodnou přílohou k pečenému vepřovému, kuřeti nebo krůtě.


4.58x
35 min
1×

Postup přípravy

Rozpustíme polovinu másla v pánvi při střední teplotě. Přidáme papriky nařezané na podlouhlé 1 cm proužky a asi 10 minut mícháme, až jsou měkké.

Přidáme zbylé máslo a zralé hrušky bez jader nakrájené rovněž na proužky. Mícháme, až i hrušky jsou prohřáté a měkké, asi 5 minut. Pak nasypeme směs do mísy a případně posypeme měkkým, nevýrazným sýrem (čedar, eidam).

Červené papriky s hruškami podáváme jako přílohu k masu.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Červené papriky s hruškami

Zpět na recept