Celerový salát s kapií a okurkou

Zeleninové saláty by měly být každodenní součástí našich jídelníčků, proto receptů není nikdy dost.


3.086x
20 min

Postup přípravy

Celer oloupeme, omyjeme, rozpůlíme a asi 7 minut povaříme ve osolené a octem okyselené vodě. Poté jej vyndáme, necháme vystydnout a pokrájíme na hranolky.

Kapii opláchneme, zbavíme semínek a pokrájíme na nudličky. Okurky necháme okapat a krájíme na kolečka. Všechnu zeleninu smícháme do mísy.

Nálev z okurek přecedíme, smícháme s olejem a podle chuti opepříme a dosolíme. Přelijeme ním připravenou zeleninu.

Podáváme ozdobené čerstvými bylinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Celerový salát s kapií a okurkou

Zpět na recept