Vaření.czReceptyCelerové řízky s protlakem

Celerové řízky s protlakem

Smažená pochoutka pro zeleninové dny.


4.73x
45 min

Ingredience

10 dkgtuk
2 ksceler
4 lžícerajčatový protlak

trojobal

2 ksvejce
8 dkgstrouhanka
5 dkgmouka

Postup přípravy

Očištěné celery uvaříme do poloměkka, oloupeme, nakrájíme na tenčí plátky. Jeden plátek celeru vždy mírně potřeme rajčatovým protlakem, druhým přikryjeme, obalujeme a smažíme jako řízky. Smažíme-li celé celerové řízky bez protlaku, můžeme je pokapat citronovou šťávou. Celerové řízky podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Celerové řízky s protlakem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena