Celerová polévka se sušenými hříbky

Polévka tentokráte z celeru a hub.


2.9123x
25 min

Postup přípravy

Sušené hříbky namočíme alespoň na 2 hodiny do vody, klidně ale i přes noc.

Očištěný celer nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Namočené houby scedíme, okmínujeme a na másle udusíme doměkka.

Uvařený celer umixujeme s vývarem, podle potřeby zředíme horkou vodou, přidáme dušené houby s máslem, polévkové koření, sekanou petrželku a již jen krátce prohřejeme.

Celerovou polévku se sušenými hříbky podáváme doplněnou osmaženými kostičkami housky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Celerová polévka se sušenými hříbky

Zpět na recept