Celerová kaše

Recept na jemnou celerovou kaši.


3.154x
45 min
1×

Postup přípravy

Celer a brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Obojí uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a vychladlé rozmixujeme. Mezitím si balkánský sýr nastrouháme najemno. Pažitku očistíme a nakrájíme na delší kousky. Rozmixovanou směs doplníme máslem, mlékem a ochutíme pepřem. Nakonec vmícháme balkánský sýr a pažitku. Podle chuti ještě osolíme. Celerová kaše chutná dobře samotná nebo jako příloha k libovějšímu masu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Celerová kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena