Bylinkový steak

Recept na nejlepší steak z hovězí svíčkové.


0.00x
20 min

Ingredience

3 lžíceolivový olej
300 ghovězí svíčková
1 svazekčerstvé bylinky

podle chuti

čerstvě mletý pepř
čerstvě mletá sůl

Postup přípravy

Bylinky (tymián, estragon, rozmarýn) opláchneme, osušíme a nasekáme nadrobno. Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, opepříme, potřeme olivovým olejem, obalíme v nasekaných bylinkách a necháme 15 minut odležet. Pak vložíme hovězí svíčkovou na gril a ze všech stran ji zprudka opečeme, aby se zatáhla. Svíčkovou na mírnějším ohni pečeme dalších 10 minut, uvnitř by maso mělo zůstat růžové. Nakonec maso osolíme a necháme 5 minut v teple odležet. Takto připravenou svíčkovou krájíme na tenké plátky. Bylinkový steak podáváme s polentou a tomaty.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bylinkový steak

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena