Bylinkový steak

Recept na nejlepší steak z hovězí svíčkové.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Bylinky (tymián, estragon, rozmarýn) opláchneme, osušíme a nasekáme nadrobno. Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, opepříme, potřeme olivovým olejem, obalíme v nasekaných bylinkách a necháme 15 minut odležet.

Pak vložíme hovězí svíčkovou na gril a ze všech stran ji zprudka opečeme, aby se zatáhla. Svíčkovou na mírnějším ohni pečeme dalších 10 minut, uvnitř by maso mělo zůstat růžové.
Nakonec maso osolíme a necháme 5 minut v teple odležet.

Takto připravenou svíčkovou krájíme na tenké plátky.

Bylinkový steak podáváme s polentou a tomaty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkový steak

Zpět na recept